Езикови курсове

 Езикови курсове – доброто обучение. Сформираме групи от 4 до 10 деца, съобразени с възрастта и нивото на езиковата подготовка. Ако Вашето дете вече е посещавало чуждоезиков курс, ще определим нивото му чрез безплатен тест. 

Уроци по родолюбие

    Да възпитаме у децата любов и почит към родината, да ги научим да ценят, опазват и съхраняват българските традиции, бит и култура, са не само водещи приоритети за екипа на Образователен център „Българче“, но и наша осъзната мисия.

Готварски курсове

Кулинарните курсове на Образователен център„Българче“ се провеждат в специално проектирана и модерно оборудвана кухня, отговаряща на всички стандарти за хигиена и безопасност.

Джъмпидо / Jumpido

Ние, възрастните, знаем, че играта и различните форми на физическа активност са естествени потребности на всяко дете. Тогава защо да не впрегнем цялата тази енергия за учене? В нашия образователен център децата имат възможност да се потопят във вълнуващия свят на математиката, но не по обичайния сух начин, а чрез… движение.

Енвижън / Envision

Envision е софтуерен продукт, който служи за улеснение на учителите в тяхната работа и същевременно разрешава един от ключовите проблеми в началното образование – липсата на интерес към науката у децата.Интерактивната система осигурява визуален достъп на учениците до урока…